Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-28@06:07:07 GMT

پخش فیلم «قدمگاه» در آی فیلم

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۶۳۷۷۶

پخش فیلم «قدمگاه» در آی فیلم

«قدمگاه» فیلم سینمایی این هفته شبکه آی فیلم شد.

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از روابط عمومی این شبکه  «قدمگاه» که تولید سال ۱۳۸۲ به کارگردانی محمدمهدی عسگرپور است، پنجشنبه ۲۲ مهر روی آنتن آی فیلم خواهد رفت.

عسگرپور که پیش از این فیلم، چند اثر تلویزیونی و یک اثر سینمایی دفاع مقدس را در کارنامه خود داشته است، داستان این فیلم را در کاشان ـ به عنوان نمادی از یک شهر سنتی ایرانی ـ  روایت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محور قصه به زندگی و سرنوشت پسری جوان می پردازد که یتیم و بی کس است و از کودکی به نوبت در خانه اهالی محل زندگی کرده و بزرگ شده. حالا پسر در عین بی کسی و نداشتن پدر و مادر و فامیل، به نوعی انگار همه اهالی محل را پدر و مادر خود و همه خانه ها را خانه خود می داند.

او پسری ساده و پاک دل است که سال ها پیش نذر کرده ده سال پیاپی، شب و روزِ نیمه شعبان در امامزاده ای خارج از شهر به سر برد و معتکف باشد.

امسال نیز دهمین و آخرین سال ادای نذر اوست اما در میان حیرت اهالی، پیش از شب نیمه شعبان به شهر باز می گردد و مدعی می شود که آقا را در بیداری مشاهده کرده که به او فرمان داده به شهر بازگردد و عیدی خود را از آقا در شهر بگیرد! …

به نحوی مرموز و مبهم، اهالی از این بازگشت و این مکاشفه خوشحال نیستند و هر یک نارضایتی خود را به گونه ای ابراز می کنند اما… .

در «قدمگاه» که محمدرضا تخت کشیان تهیه کرده و فیلمنامه اش به قلم محمد رضایی راد نگاشته شده است، بابک حمیدیان نقش جوان یتیم را بازی می کند و علاوه بر او رضا کیانیان، فرامرز صدیقی، محمدرضا داوودنژاد،   علی اوسیوند، نگار جواهریان، آفرین عبیسی و زهره حمیدی نیز نقش آفرینی کرده اند.

فیلم سینمایی «قدمگاه» شامگاه پنج شنبه، ساعت ۲۲ پخش خواهد شد و در ساعت های ۶ و ۱۴ جمعه نیز بازپخش می شود.

منبع: صبا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: فیلم سینمایی قدمگاه شبکه آی فیلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۳۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود

حجت الاسلام هادی شیرازی مدیرعامل انتشارات خط مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره حال و هوای این نمایشگاه در سال‌های گذشته گفت: شروع دوباره نمایشگاه بعد از قصه ویروس منحوس کرونا، شجاعتی می‌خواست که الحمدلله اتفاق افتاد و روال خوبی را پی گرفت و به نظر بنده سال به سال هم رشد کرد و مردم به نسبت سال‌های قبل استقبال بهتری داشتند. هرچند هنوز به آن سال‌های قدیمی‌تر و گذشته که خیلی اهالی هنر و ادب حضور چشمگیرتری داشتند و فضای شیرین‌تری نسبت به سال‌های نزدیک‌تر ما داشت، نرسیده ولی امیدوارم که این جریان نیز رخ دهد و آن حالت پدری که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حوزه فرهنگ می‌رود، اتفاق بیفتد.

وی درباره استقبال مخاطبان از این رویداد فرهنگی گفت: مردم با نمایشگاه کتاب قهر نیستند، اما مسأله کتاب باید بیشتر به عنوان یک نیاز جا بیفتد. هرچقدر اقتصاد مردم و خانوارها کوچک شود، تاکید بر کتاب به عنوان یک نیاز اساسی سخت‌تر می‌شود. باید بین همه مردم این نکته را جا بیندازیم که کتاب یک مسئله حل کن است و نیازهای آدمی را در مسیر زندگی حل می‌کند.

حجت‌الاسلام شیرازی افزود: در حال حاضر چند جایگزین برای کتاب پیدا شده است که یکی از آنها فضای مجازی و آموزش‌هایی در این فضاست. این فضا به نحوی جایگزین کتابخوانی مردم شده است که جایگزین دقیقی نیست؛ هر چیزی باید سر جای خودش قرار بگیرد. در عین حال مردم با کتاب آشتی‌اند، با نمایشگاه کتاب هم مشکلی ندارند ولی باید این اتفاق درست و جامع رخ دهد و مردم جایگاه کتاب را درک کنند تا نمایشگاه کتاب هم رونق اساسی به خود بگیرد.

وی درباره کیفیت کتاب‌ها در طی دوره‌های مختلف برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مسأله کیفیت کتاب یک موضوع نسبی است و به ناشران بستگی دارد. ممکن است یک ناشری کیفیت کارش را در طول این سال‌ها هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ تولید ارتقا داده باشد و ممکن است ناشرانی هم باشند که کیفیت کارشان مثل گذشته‌شان باشد. نمی‌توانم بگویم اتفاق مهمی در این سال‌ها رخ داده است. پیش از این در فضای ادبیات، فرهنگ و کتاب هر روز یک اتفاق و حرکت جدی ملی داشتیم، اما حالا به شدت جای خالی این حرکت‌ها حس می‌شود.

شیرازی افزود: مسایل صنعت نشر با یک یا دو ایده حل نمی‌شود. امروزه می‌گویند به دنبال رقم زدن زیرساخت‌ها هستند و این مسأله‌ای زمان بر است. اگر بخواهیم برای صنعت نشر اتفاق مبارکی بیفتد باید پای حرف جدی خود اهالی صنعت، به‌ویژه بخش خصوصی صنعت نشر نشست. اگر اهالی این حوزه و اهالی اکوسیستم نشر بگویند که دغدغه و مسئله‌شان چیست، آنگاه می‌توان به رخ دادن اتفاقات اساسی برای این صنعت امیدوار بود.

سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی تهران برپا می شود.

کد خبر 6087681

دیگر خبرها

  • بازدید اهالی رسانه از بزرگراه آزادگان و نشست عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران
  • تنها پل چوبی روستای شورکش بر اثر باران سیل آسا تخریب شد + فیلم
  • آرزو‌های شیرین برای محله‌ای در دروازه تاریخ /دروازه ری در انتظار لباس نو
  • آیین گاوکشان 
  • آنچه در پی صدور مجوز اکتشاف معدن سرچهان رخ می‌دهد
  • زور سرمایه به هنر نمی‌رسد
  • آرزوهای شیرین برای محله‌ای در دروازه تاریخ / «دروازه ری» در انتظار لباس نو
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • ساخت مسجد در روستای دره بید در بخش ممبی توسط گروه جهادی
  • آزادی ۲ زندانی جرایم غیرعمد به همت اهالی رسانه