Web Analytics Made Easy - Statcounter

پخش‌کننده فیلم «دینامیت» با بیان اینکه برای اکران فیلم در شرایط فعلی کروتا نمی‌توان کسی را مقصر دانست، گفت: امیدواریم موج خوبی که در استقبال از فیلم در سینماها شاهد بودیم همجنان ادامه داشته باشد.

سعید خانی در گفت‌وگویی با ایسنا بیان کرد: ما اکران فیلم «دینامیت» را روز پنجشنبه فقط با دو سانس شروع کردیم و با کل سانس‌های روز جمعه در 50 درصد ظرفیت سالن‌ها، بیش از 380 میلیون تومان بلیت فروختیم و شلوغ‌ترین روزهای سینما را در دوران کرونا شاهد بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به قرمز شدن شرایط تهران به لحاظ شیوع کرونا گفت:‌ سینما هنوز یک مکان امن است چون جایی است که برخلاف رستوران و کافه مردم نمی‌توانند بدون ماسک حضور داشته باشند، روبروی هم نمی‌شینند و بین تمام سانس‌ها، سالن‌ها ضدعفونی می‌شوند..

وی ادامه داد: حضور دیروز مردم در سالن‌های سینما این پیام را داشت که تماشاگران از فیلم خوب استقبال می‌کنند و آیین سینما رفتن ادامه خواهد داشت و نباید بابت فعالیت پلتفرم‌ها نگرانی داشت. امیدوارم با تعطیلی مواجه نشویم تا شیرینی این استقبال به کام ما تلخ نشود.

خانی در پاسخ به اینکه آیا فکر نمی‌کند بهتر بود با توجه به افزایش آمار مبتلایان به کرونا در روزهای اخیر اصلا اکران آغاز نمی‌شد و آیا سازمان سینمایی باید این پیش‌بینی را انجام می‌داد؟ گفت:‌ نمی‌توان کسی را در این مورد مقصر دانست چون همه ما تحت فشار بودیم و هستیم و با علم به احتمال قرمز شدن شرایط، بخاطر "سینما" تصمیم به اکران «دینامیت» گرفتیم. در این دو روز بیش از همه سینمادارها و کارمندان سینما خوشحال بودند و به همین دلیل امیدواریم حتی اگر طبق قانون مجبور به تعطیلی باشیم پس از پایان شرایط قرمز دوباره مخاطبان را در سینما ببینیم.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۴۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ اردیبهشت‌ به نام گز اصفهان شیرین و جهانی شد

رییس مجمع گز و شیرینی‌های سنتی اصفهان از ثبت ۷ اردیبهشت ماه به عنوان روز جهانی گز اصفهان خبر داد. - اخبار استانها -

حسین طاهری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، از ثبت هفتم اردیبهشت‌ به نام روز جهانی گز اصفهان خبر داد و گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته به پاس بزرگداشت مالکیت فکری مردم اصفهان بر تولید گز و چند قرن تلاش مردم این دیار برای حفظ این محصول سنتی، روز هفتم اردیبهشت ماه به نام روز جهانی گز اصفهان نام‌گذاری شد.

وی افزود: همچنین در دو سال گذشته با تلاش پیشکسوتان صنعت گز و همراهی دکتر طغیانی موفق شدیم که گز، سوهان عسلی، لوز و شیرینی کرکی را در فهرست عناصر ناملموس ملی به نام اصفهان ثبت کنیم.

رئیس جمع گز و شیرینی‌های سنتی اصفهان تصریح کرد: پیش از این پولک و نبات هم به نام اصفهان ثبت شده بود و می‌توان گفت که اصفهان تنوع بی‌نظیری از انواع شیرینی‌های سنتی دارد و در این راستا تلاش کردیم تا محصولات سنتی را به عنوان عناصر هویتی شهر اصفهان به ثبت برسانیم و در قدم بعدی به دنبال توسعه این محصولات هویتی هستیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش به معرفی قدمت گز پرداخته و گفت: گز مهم‌ترین شیرینی سنتی اصفهان است که قدمت آن به دوران صفویه بر می‌گردد و در طول 500 سال گذشته توسط مردم اصفهان حفظ و توسعه پیدا کرده است. همچنین مدارک و مستندات  بسیاری از جمله سفرنامه پولاک اتریشی و مورخان ایرانی دال بر مالکیت فکری و معنوی مردم اصفهان بر این محصول است.

طاهری اصفهان را بزرگترین تولید کننده گز در جهان دانست و گفت: در بسیاری از کشورهای جهان نام گز با اصفهان عجین شده و گز اصفهان شهرت جهانی دارد.

«شیرینی سنتی لوز » به لیست عناصر ناملموس ملی پیوست

وی در پاسخ به این پرسش که گز ابتدا چگونه تولید می‌شد، گفت: گز ابتدا به شیوه سنتی توسط قنادان اصفهانی تولید می‌شد و در آن زمان برند گز معنای خاصی نداشت. در ادامه تولید گز در شش دری‌های قدیمی اصفهان ادامه یافت و در گذر زمان برندهای گز برای صادرات این محصول شکل گرفت که ظاهرا گز شکرشکن اصفهان، قدیمی‌ترین برند گز است که به هندوستان نیز صادر می‌شد.طاهری افزود: در سالیان اخیر شاهد رشد چشم‌گیری در شکل‌گیری واحدهای تولید گز در اصفهان بوده‌ایم و امیدواریم‌ که این هنر- صنعت به رشد و پویایی خود ادامه دهد.

انتهای پیام/170

دیگر خبرها

  • رابطه این فیلم با ماجرای قتل بابک خرمدین | اسم فیلم را عوض کردم تا...
  • بلیت سینما بعد از دو ماه دوباره گران شد
  • اصفهانی‌ها یک روز جهانی را به نام خود ثبت کردند؛ روز جهانی گز
  • آمار فروش فیلم‌های سینمایی در اولین هفته اردیبهشت/ «مست عشق» از «تمساح خونی» سبقت گرفت
  • تمساح خونی و سال گربه زیر سایه مست عشق
  • استقبال مخاطبین سینما از «مست عشق»
  • ۷ اردیبهشت به نام روز جهانی گز اصفهان ثبت شد
  • ۷ اردیبهشت‌ به نام روز جهانی گز اصفهان ثبت شد
  • ۷ اردیبهشت‌ به نام گز اصفهان شیرین و جهانی شد
  • «مست عشق» رکورد مخاطب روز نخست اکران را شکست